Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtendwandeling over de Hondsrug bij het Boomkroonpad

6 augustus 2023 @ 08:00 - 09:30

DROUWEN – De dag staat op het punt om weer te beginnen; het gras rondom het Boomkroonpad schittert door de zonnestralen op de ochtenddauw . Beleef de overgang van nacht naar dag tijdens deze ochtendwandeling over de Hondsrug. Komt de natuur nu tot rust of juist tot leven? Wandel mee door een stukje van de uitgestrekte bossen, langs heidevelden en verstilde vennetjes. Wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer die je onderweg de mooiste plekjes laat zien.

De wandeling voert langs uitgestrekte bossen, verstilde vennetjes, kleinschalige heidevelden en grote mierenhopen komt u onderweg tegen. De gids van Staatsbosbeheer neemt u mee voor een stevige wandeling van zo’n 5 à 6  km en laat u onderweg de mooiste plekjes zien. We hopen tijdens de ochtendwandeling ook dieren te zien. Wellicht treffen we reeën of ontdekken plekken waar ze langs zijn gekomen. We beginnen de wandeling in ieder geval onder het genot van het gezang van de vogels. Deze zingen nu nog hun hoogste lied, totdat het te warm word.

Gaat u mee om de prachtige natuur in de ochtend ontdekken?

Informatie

De ochtendwandeling vindt plaats op zondag 6 en 20 augustus, start om 08.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duurt ongeveer 1,5 uur.

De kosten zijn € 6,- voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen 4 t/m 12 jaar .

Het is handig om bedekkende kleding (in verband met muggen en teken) en stevige wandelschoenen aan te trekken. Graag vooraf aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Gegevens

Datum:
6 augustus 2023
Tijd:
08:00 - 09:30


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal