Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beleef een historisch avontuur: Ontdek de Veenkoloniën met stoomtrein en Snikke bij STAR in Stadskanaal

9 augustus 2023

STADSKANAAL – Stap aan boord van een reis door de tijd en ervaar het vervoer van vroeger op een unieke manier! Op alle woensdagen in augustus brengen we je terug naar vervlogen tijden met een rondreis door de prachtige Veenkoloniën, geheel in stijl met een nostalgische stoomtrein en de historische Snikke ‘Dieverdoatsie’.

Over de Snikke
De Snikke ‘Dieverdoatsie’, een replica van een traditionele Groninger trekschuit, is het resultaat van een bijzonder scholingsproject dat plaatsvond tussen 1987 en 1990 in Stadskanaal. Sindsdien vaart deze prachtige boot over de Veenkoloniale kanalen.

Arrangement
Geniet op alle woensdagen in augustus van dit speciale arrangement. De reis start bij het station van Museumspoorlijn STAR in Stadskanaal. Je hebt de keuze uit twee programma’s.

  • Programma 1: Begin je avontuur met een boottocht naar Bareveld en keer terug naar Stadskanaal met de stoomtrein. Geniet van het betoverende landschap dat aan je voorbij glijdt, terwijl je je even in een andere tijd waant.
  • Programma 2: Stap aan boord van de stoomtrein en reis naar Veendam. Op de terugweg stap je in Bareveld over op de Snikke voor een ontspannen vaar tocht naar het station van Stadskanaal.

Meer informatie en tickets
Tickets zijn beschikbaar op de website van Museumspoorlijn STAR: www.stadskanaalrail.nl. Daar vindt je ook meer informatie over dit arrangement. Reserveren is aanbevolen, want het aantal plaatsen is beperkt!

Gegevens

Datum:
9 augustus 2023


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal