Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dorpsfeest Feva in Valthe

1 september 2023 - 3 september 2023

VALTHE – FEVA is het jaarlijkse dorpsfeest in Valthe dat elk 1e weekend van september georganiseerd wordt. Afgelopen vrijdagavond is de eerste dag van Feva van start gegaan. Op 2 september treden Immer Hansi, Royal Beat, René Karst en DJ Hermen in de feesttent. Op 3 september treden Orlando Uitenwerf en Martin Sterken tijdens het dorpsfeest in Valthe.

Het evenement
Het FeVa-bestuur organiseert alles wat er in de tent gebeurd, Dit stel knappe koppen bestaat uit voornamelijk vrienden en jonge Valthenaren, daarentegen bestaat Dorpsvermaak oorspronkelijk uit de (voorheen) ondernemers uit het dorp en bestuursleden van verschillende verenigingen.

In de loop der jaren hebben hier veel wisselingen in plaats gevonden en sinds een 2-tal jaren bestaat de harde kern uit Richard Kiewiet, Remon Heegen, Alice Nieborg, Lammert Poort, Jolanda Jansen, Annet Doddema en  Arend Homan. Dit 7-koppig gezelschap zorgt voor vertier rondom het Perron tijdens het feestweekend. De kermis, braderie, kindermiddag, kofferbakverkoop en artiesten op het podium aan de Leemkuilenweg nemen zij voor hun rekening. De laatste jaren hadden we veelal een vast ritueel, maar vanaf dit jaar hebben we wat vernieuwing ingebracht. We hebben andere artiesten op het podium (deze staat dit jaar aan de Akkersweg tegenover de Valtherschans) en de kindermiddag geven we een vernieuwde invulling. Dit jaar met een fantastische illusionistenshow, dus zeker de moeite waard om te komen naar het Perron op  zaterdagmiddag. Samen met het bestuur van FeVa hopen we weer op fantastisch weer en mooi en gezellig weekend. Kortom “Feva, GEWOON GEZELLIG!”

Tickets kunnen hier besteld worden

Gegevens

Begin:
1 september 2023
Einde:
3 september 2023


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal