Direct naar de inhoud.

  • door:
  • op:
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fysiotherapie Veenkade organiseert workshop ‘Dans op Recept’

22 december 2023 @ 10:30 - 11:30

VEENDAM – Op vrijdag 22 december organiseert Fysiotherapie Zorggroep Meander de workshop ‘Dans op Recept’. Tijdens deze workshop laat dansdocent Miranda van Toor van Dans op Recept zien wat dans kan doen voor mensen met Parkinson en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

De workshop
Tijdens de workshop kunnen deelnemers de positieve effecten van dansen ervaren, zowel lichamelijk als mentaal. “Het is prettig om je even geen patiënt te voelen en onder lotgenoten te zijn. ‘Dans op
recept’ staat voor saamhorigheid en het is een leuke variatie op de reguliere oefentherapie”, aldus ParkinsonNet- en CVA- netwerk Groningen fysiotherapeuten Siggie Ditlevsen en Marianne Rolf.

Danservaring niet nodig
Danservaring is niet niet nodig en ook met rollator of rolstoel kan je meedoen! Partners, familieleden en vrienden zijn van harte welkom om mee te dansen. De workshop is gratis en geheel vrijblijvend.
De workshop wordt gegeven op vrijdag 22 december van 10.30 tot 11.30 uur in woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade in Veendam. Adres: Kaap de Goede Hoop 1, 9642 AP in Veendam. Bij voldoende belangstelling worden er dansgroepen opgericht, zodat ‘Dans op Recept’ een vervolg kan krijgen.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden voor de workshop? Dit kan bij Siggie Ditlevsen via s.ditlevsen@zgmeander.nl
of telefonisch: 06-53720616.

Gegevens

Datum:
22 december 2023
Tijd:
10:30 - 11:30


-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal