Direct naar de inhoud.

Laatste namen bekend gemaakt voor Boerenrock Festival: Kris Kross Amsterdam en Tammo

  • door:
  • op:
Kris Kross Amsterdam en Tiktok Tammo treden op bij het Boerenrock Festival | © Eigen foto’s

DROUWENERMOND – De laatste bands die deze zomer op het Boerenrock Festival staan, zijn zaterdag bekend gemaakt. Kris Kross Amsterdam en Tiktok Tammo zullen dit jaar ook op het festival staan. Tiktok Tammo zal zaterdagavond in de Boerenrocktent staan. Kris Kross Amsterdam zal het festival op zondagavond afsluiten, waardoor het festival een uurtje langer doorgaat.

Kris Kross Amsterdam is bekend van hun samenwerkingen met onder andere Maan (Hij is van mij), Tino Martin en Emma Heesters (Loop niet weg) en met Antoon (Vluchtstrook). Tiktok Tammo is bekend geworden in corona-crisis en heeft verschillende covers gemaakt van Ede Staal, maar heeft ook eigen nummers uitgebracht als Knoalster Keerl.

Meer grote namen

Naast Kris Kross Amsterdam zullen op zondagmiddag ook Miss Montreal en Davina Michelle optreden. Vorig jaar heeft de organisatie geprobeerd om de zondagmiddag meer tot zijn recht te laten komen met grote namen. Toen kwamen Kraantje Pappie en Di-rect optreden.

‘Geweldig’

De organisatie van het festival in Drouwenermond is trots op de grote namen die dit jaar op het festival staan. ‘Geweldig dat we deze drie artiesten met hun band hebben gestrikt voor ons festival’, aldus medeorganisator Roelof Timmermans.

Daarnaast geniet Timmermans van de groei van het festival. ‘Zestien jaar geleden wilden we een leuk tentfeest organiseren voor mensen uit de omgeving. Vorig jaar kwamen ruim 50.000 bezoekers uit heel Nederland maar ook uit Duitsland en België om samen met ons vier dagen feest te vieren. Fantastisch!’

Timbersports

Nieuw dit jaar is het Benelux Championship Timbersports, competitief houthakken, bestaande uit drie bijldisciplines (Underhand Chop, Standing Block Chop and Springboard) en drie zaagdisciplines (Stock Saw, Single Buck and Hot Saw). Op vrijdag is er voor het eerst een Boerentrekkertrek en op de zaterdag is er een Autoblubbering-wedstrijd en op zondag is hiervan een demonstratie.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal