Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

200 euro voor Reumactief

Foto: R. Wiekenkamp

STADSKANAAL – Vrijdagmiddag om vier uur hebben Jan Willem v/d Kolk wethouder van Stadskanaal en J.F.A.Alberts wethouder van Borger-Odoorn de eerder aangekondigde Geldcheque van 200 euro vanwege de oprichting van Reumapatientenvereniging Reumactief overhandigd aan Anita Sanders en Ella van Riezen.

Deze overhandiging vond plaats in het NOVO KDC Dol-Fijn gebouw aan de Vlaanderenlaan in Stadskanaal. Voorafgaand onder het genot van een kop koffie en een lekkere plak cake werd er even bijgepraat over de afgelopen periode nadat de officiële opening van start was gegaan hoe de zaken er nu voor staan. Dat bleek dus zeer positief vertelde Anita Sanders, voor het reuma zwemmen is men al toe aan een derde groep reumapatiënten die in het zwembad komen om deel te nemen aan het bewegen in het water.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.