Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligersprijs 2012 naar Streekhistorisch Centrum

STADSKANAAL –

De vrijwilligersprijs van de gemeente Stadskanaal is dit jaar gegaan naar het Streekhistorisch Centrum. “In voor alles wat met cultuur te maken heeft zware tijden weten de vrijwilligers van het Streekhistorisch Centrum zich enorm goed staande houden met frisse ideeën en aansprekende activiteiten voor jong en oud”, aldus het juryrapport.

De vrijwilligersprijs, o.a. een bedrag van €1000 werd maandagavond 10 december door wethouder Jan Willem van de Kolk uitgereikt tijdens een druk bezochte bijeenkomst in het kader van de Dag van de Vrijwilliger. Maar liefst 90 bestuursleden van vrijwilligersorganisaties waren bijeen in de Drijscheer in Alteveer, o.a. ook om geïnformeerd te worden over de vrijwilligersverzekering.

De aanmoedigingsprijzen, beschikbaar gesteld door de Rabobank Zuid-Oost Groningen gingen naar het project Gered Gereedschap in Musselkanaal, IJsbaanvereniging de Toekomst uit Alteveer en ‘Look Good, Feel Better’, een samenwerkingsproject van het  Refaja Ziekenhuis en Inloophuis deNardusbloem met professionele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor mensen met kanker.   

 Foto: de winnende organisaties van de vrijwilligersprijzen 2012 gemeente Stadskanaal.  

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.