Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden na gooien barkruk en vernielen auto

StockphotoPolitieSTADSKANAAL – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige man uit Alteveer aangehouden. De man wordt ervan verdacht in een horecagelegenheid in het centrum van Stadskanaal met een barkruk te hebben gegooid. De man is daarop de horecagelegenheid uitgezet.

Buiten zou de man een fiets hebben gegrepen en hiermee een geparkeerde auto hebben vernield. De gealarmeerde politie trof de man aan bij de vernielde auto. Hij verkeerde onder invloed. Hij is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.