Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Getuigen van vernielingen gezocht

Image00002STADSKANAAL – Op 5 juni 2013, tussen 22.18 uur en 23.59 uur, zijn in het centrum van Stadskanaal meerdere etalageruiten en glazen deuren bekrast met een scherp voorwerp. Het betreft in elk geval ruiten van zes verschillende bedrijven. De krassen zijn zodanig diep dat de ruiten eigenlijk moeten worden vervangen.

Bekend is dat de dader in elk geval een meisje is. Ze werd vergezeld door een ander meisje die blond haar heeft. Beide meisjes waren op de fiets en hebben ook een korte tijd op de grond voor de deuren van de HEMA aan het Europaplein gezeten. Mocht u iets hebben gezien dat kan leiden tot de oplossing van de vernielingen graag melden bij de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.