Direct naar de inhoud.

Scooterbestuurster aangereden op de Hoofdstraat

  • door:
  • op:

Scootbestuurder aangereden door auto 18-07-13STADSKANAAL – Gisterenmiddag werd een bestuurster van een scooter door een automobiliste aangereden voor een supermarkt aan de Hoofdstraat in Stadskanaal. Deze automobiliste wilde de inrit van de parkeerplaats van de supermarkt oprijden maar heeft vermoedelijk de scooter die van rechts kwam over het hoofd gezien. De snorscooter reed op dat moment op het rode fietspad.

Volgens omstanders is door het slechte zicht op het fietspad, veroorzaakt door geparkeerde auto’s, deze indraaihoek vaak moeilijk te overzien. De onfortuinlijke vrouw werd van opzij aangereden en maakte hierdoor een flinke smak op het wegdek. Toegesnelde personeelsleden van de supermarkt verleenden éérste hulp totdat de ambulance arriveerde. Het slachtoffer is hierna naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst en foto: Ronny Wiekenkamp (112regioflits)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal