Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dode en gewonden bij ongeluk N33 Bareveld (update)

Het mobiel medisch team komt met de heli ter plaatse

Het mobiel medisch team komt met de heli ter plaatse

WILDERVANK – Bij een zeer ernstig ongeluk op de N33 nabij afslag Bareveld/Wildervank  is vanmorgen één persoon om het leven gekomen en zijn er meerdere zwaar gewonden gevallen. Bij het ongeluk waren volgens de politie waarschijnlijk drie auto’s betrokken. Twee auto’s zijn over de kop geslagen. Hierbij zijn enkele slachtoffers bekneld geraakt in hun auto. De politie moet nog onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. Vier ambulances en een traumaheli en de brandweer zijn bij het ongeluk.

De N33 is tussen Bareveld en Wildervank in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg rond 15.00 uur vanmiddag uur weer open zal gaan.

Update 17:00 uur – Bij het ernstige ongeluk vanmorgen op de N33 bij Bareveld is een 78-jarige vrouw uit Uithuizen om het leven gekomen. Een 29-jarige automobiliste uit Wierden raakte zwaargewond en een man en vrouw van 61 en 55 uit Havelte liepen lichtere verwondingen op. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. Twee ervan botsten frontaal op elkaar. Een derde auto kon de twee gecrashte voertuigen niet meer ontwijken en botste er ook op. Twee auto’s sloegen over de kop. De zwaargewonde vrouw uit Wierden is naar het UMCG gebracht. Het echtpaar uit Havelte ging naar het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.