Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verdachten gijzeling vrijgelaten

politieVALTHERMOND – De politie heeft in overleg met het Openbaar Ministerie de twee mannen uit Antwerpen die donderdagmiddag zijn aangehouden op verdenking van een gijzeling in Valthermond weer vrijgelaten.

Uit het verhoor van de verdachten en de getuigen blijkt dat er van een gijzeling geen sprake was. Wel verklaarden zij over een zakelijk conflict met de aangever. Het duo uit Antwerpen (29 en 53 jaar oud) mocht vrijdag aan het eind van de ochtend het politiebureau verlaten. Ook de in beslag genomen voertuigen zijn teruggegeven aan de verdachten. Hiermee is het strafrechtelijk onderzoek afgerond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.