Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie op zoek naar potloodventer in Ter Apel

Image00002TER APEL – De politie is op zoek naar een man die in Ter Apel zijn geslachtsdeel aan vrouwen toont. De persoon in kwestie was maandagmorgen omstreeks tien uur actief bij de Boslaan waar hij twee vrouwen lastig viel.

Volgens getuigen is de man ongeveer 50 jaar, heeft hij blond of grijsachtig krullend haar en draagt hij een bril met een zwart montuur. Maandag droeg de man een grijze jas en had hij een hondje bij zich. Mensen die informatie over de betrokken persoon hebben, worden verzocht contact met de politie op te nemen via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.