Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Handbogen gestolen op sportpark Stadskanaal

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.STADSKANAAL – De politie wil graag in contact komen met getuigen van een diefstal van onder meer een tiental sporthandbogen in Stadskanaal. De hobby-wapens werden afgelopen zaterdag 14 september gestolen uit een tent tijdens een sporttreffen op de atletiekbaan aan de Sportparklaan.

Behalve de bogen verdwenen ook enkele schietdoelen en elektrisch tijdmeetapparatuur. De diefstal is waarschijnlijk tussen elf uur ’s ochtends en drie uur ’s middags gepleegd. Gezien de afmetingen van de spullen, is de kans aannemelijk dat mensen iemand met de bogen heeft gezien. De waarde van de bogen en de apparatuur bedraagt diverse duizenden euro’s. Getuigen of mensen met informatie kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844, bureau Stadskanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.