Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV Stadskanaal aanwezig tijdens Moonlight Shopping

ML ShoppingSTADSKANAAL – Vanavond kun je RTV Stadskanaal tegenkomen in en rondom de Kanaalpassage tijdens Moonlight Shopping. Onze verslaggevers zullen een impressie geven van het sfeergebeuren tijdens deze bijzondere koop en kerstmarktavond.

Alle winkels in het centrum inclusief de Kanaalpassage, zullen dan geopend zijn tot 23.00 uur i.p.v. 21.00 uur. De Kerstman komt natuurlijk met zijn arrenslee, voortgetrokken door twee paarden, door het centrum en deelt hierbij kleine presentjes uit. De kerstmarkt is dit jaar verspreid over het centrum en in de passage. In al deze winkelstraten en pleinen is gezellige muziek te beluisteren. Dit kan variëren van een draaiorgel, een straatband, (jong) zangtalent of een bandje.

Via de basisscholen in Stadskanaal worden leerlingen gevraagd mee te willen lopen in een fakkeloptocht vanavond. De optocht begint om 19.00 uur op het Raadhuisplein en eindigt rond 20.00 uur in de Beneluxlaan met een korte kinderdisco. De begeleiding is in handen van studenten van het Noorderpoort College, maar ook de ouders zijn van harte welkom om mee te lopen. Toneelvereniging TAGO verschijnt dit jaar weer in hun sfeervolle Dickens kleding. Kortom gezelligheid troef!

Uiteraard schakelen we na het Moonlightshoppen weer terug naar ‘Het Tafelhuis‘ waar RTV Stadskanaal samen met Radio Westerwolde, Blauwestad TV, Radio Parkstad, Radio Compagnie, Radio Menterwolde en gastheer radio Dollard een benefietuitzending verzorgt tot en met aanstaande maandag.

Zie ook onze agenda

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.