Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gewonde bij aanrijding in Sellingen

politie-autoSELLINGEN – Bij een aanrijding op de Beetserweg in Sellingen is zaterdagmiddag een 82-jarige man uit Sellingen gewond geraakt.

Een 24-jarige man uit Sellingen reed met zijn auto op de Beetserweg. De 24-jarige was volgens eigen zeggen zijn plaatsgenoot, rijdend op een fiets, gepasseerd toen hij ontdekte iets vergeten te zijn. Hij keerde zijn auto op de weg om in de richting van de Sellingerbeetse te rijden. De automobilist zag vervolgens de fietser over het hoofd. Door de aanrijding kwam de bejaarde man ten val. Hij werd met een forse hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Medewerkers van Verkeersongevallenanalyse hebben een analyse van het ongeval gemaakt. De auto werd afgesleept.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.