Direct naar de inhoud.

De nieuwe naam voor de multifunctionele accommodatie (MFA) in Musselkanaal is Lint

  • door:
  • op:

Lint MusselkanaalMUSSELKANAAL – De naam Lint is gekozen door een vertegenwoordiging van de partijen die gaan samenwerken in Lint.

Lint
Lint staat voor verbindingen. De MFA in Musselkanaal is een verbinding tussen Zorggroep Meander, Stichting Welstad, Bibliotheek Musselkanaal en NOVO. Ook verwijst Lint naar het lintdorp Musselkanaal. Lint is voor alle inwoners van Musselkanaal een plek waar jong en oud terecht kunnen om elkaar te ontmoeten, te ontspannen en aan activiteiten deel te nemen

Centrale ontmoetingsplek

Zorggroep Meander, Stichting Welstad en Bibliotheek Musselkanaal krijgen een nieuwe, gezamenlijke plek in Musselkanaal. De begane grond en eerste verdieping van woonzorg- en revalidatiecentrum de Heggerank worden momenteel verbouwd. Alle welzijnsactiviteiten die momenteel in De Kameleon plaatsvinden verhuizen naar Lint, krijgt de Bibliotheek een nieuwe ruimte op de begane grond en wordt er een grote ruimte gerealiseerd voor cursussen, activiteiten en evenementen. Ook is het restaurant, gerund door cliënten van de NOVO, en bijbehorend dakterras straks open en toegankelijk voor iedereen.

Bedankt

Van de vele inzendingen die we hebben mogen ontvangen is deze naam door een speciale commissie gekozen. De commissie, met vertegenwoordiging van de samenwerkende partijen en Dorpsbelangen, heeft op basis van een aantal eisen en juridisch onderzoek Lint gekozen. Hierbij willen we iedereen bedanken voor het insturen van de diverse namen. Het heeft de commissie geïnspireerd tot de naam Lint.

Planning verbouw en opening

De verbouw loopt volgens planning. Maandag 7 april gaan de deuren van Lint open voor de inwoners van Musselkanaal. Van 14 t/m 17 april is er een speciale openingsweek met verschillende activiteiten.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal