Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opnieuw veel aardbevingsschade

imagesLEERMENS – In Noord-Groningen is afgelopen nacht opnieuw een aardbeving geweest. Het epicentrum van de “gas” beving lag in de buurt van Leermens. De beving deed zich om 03.10 uur voor en had volgens het KNMI een kracht van 3.0 op de schaal van Richter en is hiermee de zwaarste beving van het afgelopen half jaar.

Bij de NAM zijn inmiddels al meer dan honderd schade meldingen binnenkomen.De meeste meldingen komen uit de omgeving van Appingedam en Spijk. Op het NAM kantoor in Loppersum verwacht men in de loop van de dag, zodra mensen van het werk thuis komen, nog meer meldingen en daarom is het kantoor extra lang open.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.