Direct naar de inhoud.

Percussion Band ‘Beat2Beat’ zoekt enthousiaste percussionisten

  • door:
  • op:

B2BVEENDAM – Voor het nieuwe seizoen van optredens, is de Veendammer percussieband ‘Beat2Beat’ dringend op zoek naar ervaren en enthousiaste percussionisten. De groep is opgericht in 2008 als onderdeel van Muziekvereniging Voorwaarts Veendam en treedt veelvuldig op in de noordelijke provincies.

Beat2Beat gaat verder waar traditionele nederlandse drumbands ophouden. Naast de bekende slagwerkinstrumenten (snare trom, bass drum, cowbells), maakt de groep gebruik van Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse instrumenten (cuìca, surdo). Het resultaat is dan ook muziek met veel swing.

Percussion Band ‘Beat2Beat’ bestaat momenteel uit 10 percussionisten en treedt regelmatig op tijdens evenementen in winkelcentra, als aanmoediging tijdens hardloopwedstrijden en als act op festivals.

Elke maandag repeteert de groep onderleiding van beroepsmusicus Jan Doddema van 19:30 uur tot 21:30 uur in het eigen verenigingsgebouw aan de Schippersstraat 30 te Veendam. Voor meer informatie over Beat2Beat, kunnen geïnteresseerden kijken op www.beat2beat.nl of contact opnemen met Erwin Kuiper (06-15076949 óf info@beat2beat.nl).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal