Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkiezingsdebat Stadskanaal Kiest in jeugdcentrum de Kwinne!

(foto: R. Wiekenkamp)

Jeugdsoos de Kwinne (foto: R. Wiekenkamp)

RTVS – Woensdag 19 maart zijn er de gemeenteraadsverkiezingen. Dan kiezen we onze volksvertegenwoordigers. Maar gaan we wel stemmen? Voelen we ons voldoende betrokken bij de lokale politiek? Misschien hebben we onze keuze nog niet gemaakt. RTV Stadskanaal helpt je daarbij.

Naast de al eerder uitgezonden minidebatten op de vrijdagavond in het programma ’S-Express’ is er nu het grote slotdebat in De Kwinne op vrijdagavond 14 maart! Alle politieke partijen waarop je kunt stemmen zijn hierbij aanwezig. Het is de laatste mogelijkheid voor onze lokale politici zichzelf, op grote schaal, te promoten. Iedereen die dat wil kan thuis of op het werk meeluisteren via de radio of live meekijken via YouTube.

Stadskanaal Kiest 2014 (Foto: RTV Stadskanaal)

Stadskanaal Kiest 2014 (Foto: RTV Stadskanaal)

Het is ook de allerlaatste gemeenteraadsverkiezingsstrijd voor een gemeente Stadskanaal. De volgende raadsverkiezingen zullen immers gaan over de nieuwe gemeente Zuidoost Groningen (werknaam). Hoe die gemeente er nu precies uit gaat zien is nog even afwachten. De nieuw gekozen gemeenteraad zal de komende vier jaren veel belangrijke besluiten nemen. Besluiten die ons allemaal treffen. Daarom is het heel belangrijk te gaan stemmen op woensdag 19maart. De gemeenteraad zijn immers onze volksvertegenwoordigers op lokale schaal.

Het grote RTVS gemeenteraadsdebat zal starten om 19.00 uur in jeugdsoos ‘De kwinne’ (toegang is gratis). De uitzending (met een slotwoord van burgemeester Galama) begint vrijdagavond om 18.00 uur. Het politiek debat start om 19.00 uur. Je mag langskomen en vragen stellen via de inspreekmicrofoon. Discussies voeren via twitter (#stakka14). Debatleiders zijn Boelo Lutgert, Alex Bos en Bert Jan Brinkman. Techniek en social media is in handen van Eric Koops en Pieter Tent.

Het is via deze link mogelijk uw vragen in te sturen voor as. Vrijdag

Volg ons op twitter: http://www.twitter.com/RTVstadskanaal en blijf op de hoogte. U vind De Kwinne aan de Luxemburglaan 103 in Stadskanaal. Evt. consumpies zijn voor eigen rekening.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.