Direct naar de inhoud.

Opnieuw graancirkel ontdekt in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Roy Jansen
Roy Jansen

STADSKANAAL – Opnieuw is er een graancirkel ontdekt in Stadskanaal en wederom in het graanveld langs de Onstwedderweg tegenover de flat Achterste Kamp. Roy Jansen, de ontdekker van de graancirkel, is woonachtig in deze flat en heeft studie gemaakt over het fenomeen graancirkels. Roy ontdekte vorig jaar ook al een graancirkel tegenover de Achterste Kamp en is sindsdien dus behoorlijk waakzaam. In het radioprogramma ‘Het grote Mysterie’ van RTV Stadskanaal heeft Roy al meerdere keren zijn verhaal hierover gedaan.
Na het spotten van de huidige graancirkel kwamen Kor en Paula Kuiper (graancirkel experts) ter plaatse om metingen te doen. “Wederom een mooie formatie”, aldus Kor. “Het totale overzicht is wat lastig te zien maar de formatie is opgemeten en wordt in kaart gebracht. Een prachtige energie. Een mooi cadeau op het begin van de Hondsdagen, de vorige graancirkel werd ontdekt op de 28e juli vorig jaar. Graancirkel Stadskanaal 2014

Er bestaan nog steeds geen verklaringen voor het ontstaan van graancirkels. De meningen lopen uiteen van bovennatuurlijke fenomenen en UFO’s tot bolbliksems en plasma draaikolken. Natuurlijk zijn er ook grappenmakers die het amusant vinden om zelf cirkels en patronen te maken om anderen te misleiden. Hoe dan ook, Stadskanaal heeft iets met graancirkels. In 2001 stond Stadskanaal namelijk ook al een tijd lang in het teken van een graancirkel, bijgenaamd de Schorpioen door zijn vorm. Het verschijnsel trok destijds ontzettend veel aandacht.

 

 

http://youtu.be/Ehihpn7eA6s-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal