Direct naar de inhoud.

Knotsgekke Trivera’s maken centrum Stadskanaal prettig onveilig

  • door:
  • op:
Trivera's  (F: oudvries.nl)
Trivera’s (F: oudvries.nl)

STADSKANAAL – Zaterdag 13 september a.s. van 13.00 tot 16.00 uur, kan het winkelende publiek genieten van de Trivera’s. Twee knotsgekke vrouwen die door het centrum van Stadskanaal gaan. Zingend, onder begeleiding van accordeon en gitaar nemen ze u mee terug naar de jaren 50-60. De Trivera`s staan graag tussen de mensen in. De dames zien er altijd vrolijk en gekleurd uit en laten zich vooral inspireren door het publiek.

 

Zaterdag 20 september a.s.(als het weer het toelaat) zal op het Raadhuisplein een modeshow worden georganiseerd. Ondernemers uit het centrum kunnen deze middag hun herfst en wintermode aan het winkelende publiek tonen.

Ook de komende weken dus weer volop activiteiten in het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal die aangeboden worden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal. Oja natuurlijk: In het centrum van Stadskanaal kun je gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen. Da’s handig!!

logo centrum winkeliers Stadskanaal-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal