Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Glaswerk ramen 4e verdieping Raethuys flat vallen naar beneden.

RaethuysSTADSKANAAL – Vanmorgen zag een 112- fotograaf glas liggen op het wegdek aan de hoofdstraat in Stadskanaal onder het Raethuys. De mensen van Wijkaanpak kregen ook een melding van glas op straat en dachten in éérste instantie dat het van een verkeersongeval was. Achteraf bleek het om glaswerk te gaan afkomstig van de vierde verdieping van Het Raethuys.  Omdat er niemand op de plek stond waar het glas is gevallen zijn persoonlijke ongelukken achterwege gebleven. Medewerkers van wijkaanpak hebben het glas opgeruimd. Het is de tweede keer, een periode terug was er een soort gelijke voorval, aan de rechterkant van de flat dat er glaswerk sneuvelde. Oorzaak hoe e.e.a. is gebeurd is onbekend. Onderzoek zal volgen staat te lezen op 112 regioflits.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.