Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ernstig ongeval tijdens Carnaval in Ter Apel

 

Foto: L. Musters - RTV-S

Foto: L. Musters – RTV-S

TER APEL – De hulpdiensten in Ter Apel en omstreken zijn op dit moment druk met een ernstig ongeval op de Kapelweg in Ter Apel.

De hulpdiensten hebben inmiddels opgeschaald naar het zogenoemde GRIP 1 niveau om de hulpdiensten goed te kunnen coördineren.

Ter plaatse zou volgens onbevestigde berichten een auto in het publiek en een wagen zijn gereden en zouden er meerdere (zwaar) gewonden zijn.

Update 16:43: Volgens de brandweer is er op dit moment sprake van één gewonde, dit kunnen meer zijn. Vele ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen omdat er veel mensen bij het carnaval in Ter Apel aanwezig zijn.

safe_imageUpdate 17.20: Volgens omstanders zaten er een oudere man en vrouw in de auto. Het lijkt te gaan om een ongeluk. In de sporthal aan de Heemker Akkerstraat is opvang geregeld voor betrokkenen, meldt de politie. Ook wordt er slachtofferhulp geregeld.

Ter Apel organiseerde dit jaar voor de vijftigste keer een carnavalsoptocht. Er deden 73 praalwagens mee, waaronder ook wagens van Duitse carnavalsverenigingen.

Politie Groningen : Bij het ongeval carnavalsoptocht is een  dodelijk slachtoffer (33 jaar) te betreuren en vijf gewonden (waaronder de 2 inzittenden auto ). Het lijkt erop dat automobilist onwel is geworden. Van opzet lijkt geen sprake. 

1 Reactie op “Ernstig ongeval tijdens Carnaval in Ter Apel

  1. dit is niet leuk het is gebeert toen ik al weg was ik schrok er van toen ik het hoorde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.