Direct naar de inhoud.

Meerdere gewonden na ernstig ongeval Musselkanaal

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S
Foto: M. Dol - RTV-S
Foto: M. Dol – RTV-S

MUSSELKANAAL – Donderdagavond zijn een 29-jarige man uit Nieuw-Buinen, een 39-jarige man uit Musselkanaal en een 25-jarige man uit Ter Apelkanaal gewond geraakt na een botsing.

Het drietal reed over de Tweede Boerendiep toen zij door nog onbekende oorzaak tegen een boom botsten. Veel hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, kwam ter plaatse. De mannen uit Nieuw-Buinen en Musselkanaal zijn zwaar gewond overgebracht naar het UMCG. De 25-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het is nog onbekend wie van de drie mannen er heeft gereden. Bij alle drie is een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of er alcohol in het spel was.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen van dit ongeval. In bijzonder een onbekende vrouw die eerste hulp heeft verleend bij één van de slachtoffers. Zij zou het slachtoffer gestabiliseerd hebben. De politie wil graag in contact komen met deze vrouw. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal