Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eindelijk is, voor de Musicalgroep Odoorn, het eigen dorp aan de beurt

poster-otie-en-kleinkind-zonder-kaartverkoop.jpgODOORN – Na “De Opgejaagden” over gebeurtenissen in Valthe en “Een ander Achterhuis”, zich afspelend in Stadskanaal is nu, op veler verzoek, eindelijk Odoorn aan de beurt. De Musicalgroep Odoorn komt met een nieuwe musical, natuurlijk weer geschreven door Josh Hassing. Ditmaal geen oorlogsverhaal, maar het levensverhaal van Otie en haar kleinkind.

Wie heeft niet gedacht, bij het zien van het beeld van Otie met kleinkind op het plein in Odoorn: wie was Otie eigenlijk. Aan deze onzekerheid komt een eind. De musicalgroep gaat U het ware verhaal van Otie en haar familie vertellen. Het verhaal speelt zich af rond 1900 en gaat over geboorte, dood, liefde en geluk en dat allemaal samengebracht in een bijzondere musical. Een belevenis met een gulle lach, maar ook zeker een traan.

De première zal zijn op 6 mei, waarna nog twee voorstellingen zullen volgen op 7 en 8 mei 2016. Dit alles in de Boshof in Odoorn. De kaartverkoop start in maart volgend jaar. Bouwde de groep voor de twee eerder gespeelde musicals een fabriekshal om tot theater. Nu komen ze naar U toe. Deze musical is geschikt om ook in andere zalen, en dus andere dorpen, gespeeld te worden. Het decor zal dan ook geheel demontabel zijn. Voor meer informatie en boekingen kunt U contact opnemen met Chris Bos 06-22715451. Voor meer info en nieuws over de groep kijk op www. musicalgroepodoorn.nl of hun facebookpagina.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.