Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schrijversbezoek Brigitte Bosman in Bibliotheek Vlagtwedde

Willem Lodewijck

Willem Lodewijck

VLAGTWEDDE – Afgelopen woensdag hebben de groepen 3 en 4 van OBS Willem Lodewijckschool, OBS De Clockeslach en CBS De Zaaier genoten van een schrijversbezoek van Brigitte Bosman in Bibliotheek Vlagtwedde.

Tekenwedstrijd
Eind vorig jaar is Bibliotheek Vlagtwedde vernieuwd. De jeugdafdeling heeft een speciale wand gekregen die bestaat uit grote kindertekeningen. Hiervoor was een tekenwedstrijd uitgeschreven. De kinderen van OBS Willem Lodewijckschool, OBS De Clockeslach en CBS De Zaaier hebben allemaal meegedaan aan deze wedstrijd. Uit elke groep is een winnaar voortgekomen. De winnaars hebben een boek van schrijfster Brigitte Bosman ontvangen. En hun tekeningen zijn onderdeel geworden van de speciale wand in de jeugdafdeling.

De Clockeslach

De Clockeslach

Vernieuwde Bibliotheek
Bibliotheek Vlagtwedde is niet alleen helemaal opnieuw ingericht, er is veel meer veranderd. Leden kunnen voortaan met behulp van een automaat zelf lenen en inleveren. De Bibliotheek is ook vaker en langer open: maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. Elke middag is er een bibliotheekmedewerker aanwezig voor vragen en advies.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.