Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijna evenveel aanmeldingen Avondvierdaagse Stadskanaal als vorig jaar

InschrijvingAvondvierdaagse

Inschrijving (foto: Facebook)

STADSKANAAL – “De belangstelling voor deelname aan de Avondvierdaagse in Stadskanaal is dit jaar iets minder dan was op gehoopt.” Dat zegt Michel Karstens van de organisatie naar aanleiding van het aantal lopers dat zich maandag en dinsdag heeft ingeschreven. “Er kwamen afgelopen maandag en dinsdagavond minder inschrijvingen bij ons binnen dan vorig jaar. We verwachten dan ook niet dat we de 2000 deelnemers zullen halen.”

Karstens heeft wel een verklaring voor het geringere aantal inschrijvingen. “Ik weet bijvoorbeeld dat er een school is die in het verleden met ons meeliep, maar nu meeloopt met Vlagtwedde. Begrijpelijk want Vlagtwedde heeft een hele mooie route door het bos. Bij ons zien de lopers van de 5 km alleen maar stenen. Daar kunnen wij helaas ook niets aan veranderen. Een school uit Nieuw Buinen doet voor de afwisseling dit jaar voor een keertje mee aan de Avondvierdaagse van Borger. Daar kan ik me ook wel iets bij voorstellen.”

Toch heeft Karstens de hoop nog niet opgegeven dat het misschien allemaal nog wel meevalt. Hij verwacht dat er zich zoals gewoonlijk vlak voor de loop nog een behoorlijk aantal wandelaars zich gaat opgeven. “Voor de mensen die op het laatste moment kiezen voor deelname bestaat nog de mogelijkheid om een uurtje voor het begin van de eerste loopdag op te geven in sportcafé De Spont. Hopelijk maken daar nog veel mensen gebruik van.”

Laatste mogelijkheid tot inschrijven: dinsdagmiddag van vijf tot zes uur in het sportcafé De Spont in Stadskanaal.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

1 Reactie op “Bijna evenveel aanmeldingen Avondvierdaagse Stadskanaal als vorig jaar

  1. Hoe laat start loop dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.