Direct naar de inhoud.

Oud docent NPC Stadskanaal schrijft gedichtenbundel

  • door:
  • op:
Lancering SchuBBenBuiken
Marijke van Es en Mischa van Huijstee

GASSELTE – Illustrator Marijke van Es uit Gasselte en dichter Mischa van Huijstee uit Smilde hebben onlangs een kinderbundel Schubbenbuiken gelanceerd op in de tuin van de dichter. Marijke is jarenlang docent geweest bij het Noorderpoort College in Stadskanaal.

De lancering van het boekwerk ging niet ongemerkt voorbij. Door af te tellen ging een mini Schubbenbuik als een echte raket sky-high de lucht in. Dichters en muzikanten en hun aanhangers waren aanwezig op deze plezierige middag. Over deze uitgave zeggen zij het volgende: Deze bundel is geschikt voor iedereen die heel graag wil weten hoe je twee pakken vruchtenhagel op een boterham krijgt. Voor iedereen die wel eens in de war waait. Kortom, deze kleurrijke bundel met gedichten en illustraties in liggend A4 met harde kaft, is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zes en zeker voor volwassenen die van Schubbenbuiken en warme zelfgebreide glimlachjes houden.

Het boek ligt te koop o.a. bij Villa van Streek en Lekker Hip in Borger en bij The Read Shop in Stadskanaal eveneens bij de Kinderboekenwinkel en bij boekhandel de Wijde Wereld in Groningen.
Wilt U Marijke en Mischa life te werk zien als duo:” hij tikt, zij kwast”, kom dan 4 juni naar boekenwinkel Iwema in Assen. Daar zijn we tussen 13.00 tot 15.30 aanwezig ter promotie van onze bundel en maken voor jullie een echte MiaM.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal