Direct naar de inhoud.

Gewonde na schietincident Waterlandlaan (Update)

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol - RTV1
Foto: M. Dol – RTV1

 

STADSKANAAL –

Een 21-jarige man uit Stadskanaal is zaterdagavond gewond geraakt bij een schietincident in een woning aan de Waterlandlaan. De man was op dat moment aanspreekbaar en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Zijn toestand is op dit moment niet bekend. Agenten hebben twee personen aangehouden die in de woning aanwezig waren. Het gaat om een 22-jarige vrouw en een 20-jarige man uit Stadskanaal. Zij worden gehoord over de toedracht van het schietincident. Onderzoek moet uitwijzen of zij betrokken zijn bij dit incident. Rechercheurs doen onderzoek in en rond de woning. Het gaat om onder meer om technisch- en buurtonderzoek. Het schietincident vond ‘s avonds plaats kort na 22.00 uur. De politie vraagt mensen die beschikken over meer informatie omtrent dit incident zich te melden via 0900-8844.

https://www.youtube.com/watch?v=tf80SW4U9OM-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal