Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wandel langs Winterschilderijen door Centrum Stadskanaal

Centrum Stadskanaal

STADSKANAAL – Wandel gezellig met opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes door het Centrum van Stadskanaal. Door het gehele centrum zijn nl. acht ezels geplaatst met kerst/winterschilderijen.

Deze zijn gemaakt door de volgende scholen/instanties: Hummeltjeshonk, Welstad jeugd en cultuur, buurtvereniging `t lange end, Willibrord school, Pro Ubbo Emmius, Novo, Philadelphia en SBO de Baldakijn.

Op de facebookpagina van Centrum Stadskanaal staan alle acht schilderen en hier kan men doormidden van een like stemmen op het mooiste winterschilderij. Wie tot 7 januari de meeste likes heeft wint een mooie prijs. Kom naar het centrum van Stadskanaal en bekijk alle 8 schilderijen en stem. Dit is mede mogelijk gemaakt door Kirsten Stronks, jeugd en cultuur Welstad, Bert Smit reclame en Roy Schutte van Kwalitaria op de Menistenplein.

Koopavonden
Koopavonden tijdens de Kerst: Donderdag 22 en vrijdag 23 december.
Alle winkels sluiten zaterdag 24 december om 17.00 uur, behalve de supermarkten.

De ondernemers in het centrum van Stadskanaal, wensen u fijne Kerstdagen.

Blijf ons volgen via de regionale kranten, twitter facebook en op de site van Centrum Stadskanaal en de Algemene Handelsvereniging: www.centrumstadskanaal.nl

In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen. Tijdens uw bezoek aan het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, kunt u ook dit jaar weer genieten van een groot aantal activiteiten, dat u wordt aangeboden door de ondernemers van Centrum Stadskanaal.
Kom naar het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal en geniet van een groot aantal activiteiten dat u wordt aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.