Direct naar de inhoud.

Ambulancepost Veendam gaat verhuizen

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – (door Peter Panneman) – De ambulancepost in Veendam gaat verhuizen van de Langeleegte naar de Juliana van Stolbergweg. Aan de van Stolbergweg wordt momenteel druk de laatste hand gelegd aan een geheel nieuw onderkomen. Medio januari is het geheel gereed, en zullen dan onderdak bieden aan twee ambulances en 1 piket-auto die dan vanaf de van Stolbergweg zullen gaan aanrijden. De verhuizing heeft een aantal redenen.

Het huidige pand voldoet niet meer aan de huidige eisen, de ambulances worden breder en hoger, maar ook een huurcontract die afloopt en de verhuizing van de Veendammer brandweer (iets wat al jaren in de planning stond) duurt de ambulancezorg te lang om gezamenlijk te verhuizen.

Hiermee komt er na circa 15 jaar een einde aan het feit dat de hulpdiensten van politie, brandweer en ambulance dichtbij elkaar gehuisvest waren in Veendam.

[ Peter Panneman ]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal