Direct naar de inhoud.

500ste film in filmhuis Van Beresteyn

  • door:
  • op:

(F: VanBeresteyn)
VEENDAM – Op 6 maart heeft filmhuis Van Beresteyn wat te vieren. Dan vertonen zij voor de 500ste keer een film in het Filmhuis. De kaartverkoop is vandaag, 13 februari, gestart.

Deze keer is het de film La La Land, een hedendaagse Hollywood-musical die genomineerd is voor 14 Oscars en 7 Golden Globes. Bovendien wordt deze 6e maart een avond met bubbels én entertainment.

La La Land, de 500ste film in Van Beresteyn

Van Beresteyn
Met de oplevering van VanBeresteyn in 2004 had Veendam na jaren weer een geschikte zaal voor het vertonen van films aan een groot publiek. Al snel bleek dat daar behoefte aan was, want de Filmliga, zoals het de eerste jaren heette, trok veel bezoekers. Gerund door grotendeels enthousiaste vrijwilligers groeide de Filmliga uit tot een filmlocatie van naam.

Enkele jaren geleden veranderde de naam in Filmhuis VanBeresteyn. Daarmee kwam een einde aan uitsluitend films op de maandagavond. Er werden regelmatig documentaires op de dinsdag aan toegevoegd, bijzondere films in combinatie met de Bibliotheek of het Museum, de PeuterBios, twee maal per seizoen een Ladies Night. De kinderfilms stonden vaker op het programma. Hierdoor bleef en blijft het bezoekersaantal groeien.

De film is ook voor niet-leden toegankelijk voor 500 eurocent.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal