Direct naar de inhoud.

Wouter Luijks van o.b.s. De Kern is voorleeskampioen

  • door:
  • op:

Wouter Luijkx
VEENDAM – Wouter Luijkx van obs De Kern is maandagmiddag, tijdens de tweede voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam, als eerste geëindigd. Jennifer Nieboer van de Europaschool in Muntendam eindigde als tweede.

Maandagmorgen won Sarah Fawwaz van obs Feiko Clock uit Oude Pekela de eerste ronde van de voorleeswedstrijd. Silke Snip van cbs De Wegwijzer uit Zuidbroek werd tweede.

Maandag 13 en dinsdag 14 februari strijden 20 leerlingen uit de gemeenten Menterwolde, Pekela en Veendam voor drie plaatsen in de volgende ronde. In Theater vanBeresteyn in Veendam worden ze aangemoedigd door ongeveer 200 klasgenoten en familieleden.

(Peter Panneman)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal