Direct naar de inhoud.

Figuranten en vrijwilligers gezocht voor voorstelling `Roegzand`

  • door:
  • op:

Roegzand
NIEUW BUINEN – Iemandsland is voor theaterspektakel Roegzand op zoek naar mensen die het leuk vinden om een helpende hand te bieden. Er is behoefte aan figuranten die rondom de hoofdvoorstelling een rol willen spelen.

Daarnaast zoekt Iemandsland nog vrijwilligers die uiteenlopende hand- en spandiensten willen verlenen. Voor alle vrijwilligers en figuranten zijn er twee vrijkaarten voor de voorstelling.

Vrijwilligers
Roegzand speelt van 9 mei tot en met 5 juni achttien keer in Nieuw-Buinen. De organisatie van deze muzikale Veenkoloniale streekfiction is nog op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Lijkt het je leuk om te helpen als parkeerwacht, wil je wil koffie inschenken of meehelpen om bij de ingang de kaartjes te controleren? “Meld je aan als vrijwilliger en je hebt gegarandeerd een hartstikke leuke tijd”, zegt Carmen Schilstra van Iemandsland. Aanmelden kan via info@iemandsland.com.

Figuranten
De bezoekers van Roegzand worden in stijl ontvangen in het gelegenheidstheater. Deze speciale ontvangst gebeurt door een groep figuranten: het ensemble. De figuranten spelen een scene waarin ook de bezoekers een rol spelen. Zij staan onder leiding van regisseuse Eva Wortmann van Loods 13 uit Emmen.

Figuranten hoeven niet alle speeldata beschikbaar te zijn, de organisatie maakt een speelrooster. Voor de figuranten zijn er repetitiedagen op 29 en 30 april van 13.00 tot 17.00 uur en 6 en 7 mei van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de informatiebijeenkomst in dorpshuis Nieuw-Buinen op 23 maart vanaf 20.00 uur is er meer informatie beschikbaar en kan iedereen zich aanmelden. Aanmelden kan ook via aafkesterenberg@gmail.com.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal