Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verpakkingsmachine Hempflax Oude Pekela vat vlam

Brandje verpakkingsmachine Hempflax Oude Pekela. Foto: Teunis Harmannus Streunding

Oude Pekela – Vanmiddag woedde een klein brandje in hennepfabriek Hempflax. Een verpakkingsmachine vatte vlam en gaf een forse rookontwikkeling. De brandweer was snel ter plaatse en hielp twee medewerkers om het pand te verlaten. Voor de zekerheid zijn de twee onderzocht door ambulancepersoneel  in verband met inademen van rook. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis. Na korte tijd gaf de brandweer het sein, brand meester.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.