Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winkelpand in Musselkanaal ontruimd wegens gaslucht

Archieffoto: M. Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – De brandweer van Stadskanaal heeft zaterdagmiddag een winkelpand in aan de Nijverheidslaan Musselkanaal moeten ontruimen vanwege een ‘verdachte’ gaslucht. Het winkelend publiek moest hierop de winkel verlaten. De brandweer heeft enkele metingen moeten doen om de concentratie te bepalen. Daarna werd het gas afgesloten. Na het ventileren van het pand werd de winkel veilig verklaard. Een installateur gaat de gasleidingen controleren. Ondertussen mag er wel weer gewinkeld worden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.