Direct naar de inhoud.

Winkelpand in Musselkanaal ontruimd wegens gaslucht

Archieffoto: M. Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – De brandweer van Stadskanaal heeft zaterdagmiddag een winkelpand in aan de Nijverheidslaan Musselkanaal moeten ontruimen vanwege een ‘verdachte’ gaslucht. Het winkelend publiek moest hierop de winkel verlaten. De brandweer heeft enkele metingen moeten doen om de concentratie te bepalen. Daarna werd het gas afgesloten. Na het ventileren van het pand werd de winkel veilig verklaard. Een installateur gaat de gasleidingen controleren. Ondertussen mag er wel weer gewinkeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-