Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerkdienst op 14 januari bij RTV1

De Hervormde Oosterkadekerk

RTV1 – Zondag 14 januari zenden we om half 10 een kerkdienst uit. Deze dienst wordt uitgezonden vanuit de Hervormde Oosterkade kerk in Stadskanaal. Voorganger in deze dienst is Ds H.Poot uit Oosternieland.

De morgen starten we om 6.00 uur met Gospel en Praise. Wim Zeeman zet de uitzending voort om 7.50 uur met het programma “Gain end of Zwet.”

Even voor negenen een woord voor de zondag, een meditatie door Maas Stoffer. Het Bewogen Hart team zet de uitzending om 9.00 uur voort met fijne koorzang.

Om 9.30 uur begint bovengenoemde kerkdienst. Van 11.00 tot 12.00 uur kunt u uw verzoek aanvragen bij het Bewogen Hart.

Na 12.00 uur gaan we met de uitzending door op TV met een special over Kinga Ban, de zangeres van Sela, die kort geleden stopte om gezondheidsredenen.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

1 Reactie op “Kerkdienst op 14 januari bij RTV1

  1. Neem je dit dan ook nog even mee:De passie voor zingen stopt niet voor Kinga nu ze afscheid heeft genomen bij Sela. Er komt zelfs een vervolg op het solo-album ‘Uit Liefde’. Kinga: “Ik zei altijd: ik blijf zingen tot ik er bij neerval. Ergens in mijn hoofd en ook bij mijn Sela-familie dachten we: dat is bij Sela. Maar dat is niet het geval. Dat zingen is iets wat me zoveel geeft. En ik leef nog, ik leef vandaag nog. En wat er over een tijdje gebeurt met mijn gezondheid, dat zien we dan wel weer. Nu kan het nog.”

    Voor het nieuwe album zet Kinga nieuwe verhalen die ze graag wil delen om in liedjes. Sommige liedjes zijn voor tachtig procent klaar, andere voor 50 procent. Henk Pool is weer betrokken als producer van het album. “Ik maak afspraken met de mensen in de weken dat ik me goed voel en energie heb. Ook al is het een ochtendje van 2 uur. In die tijd kan ik veel doen, bijvoorbeeld een liedje afmaken.”

    Volgende maand gaat Kinga al repeteren met een klein bandje. De concerten staan gepland voor eind februari en in maart. Naast haar nieuwe liedjes laat ze ook liederen horen van ‘Uit Liefde’ en eventueel ook wat van Psalmen voor Nu en Sela.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.