Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Week van gebed in de Kanaalstreek

F) Pixabay

STADSKANAAL – Recht door zee. Dat is het thema van de week van gebed die wordt gehouden door de kerken in de Kanaalstreek van 21 jan. t/m 27 jan. Op deze avonden zal er worden gebeden voor diverse thema’s, oa voor de vreemdelingen in ons midden de eenheid van de kerken in de kanaalstreek, voor hoop en herstel enz.

Ook dit jaar doen er weer bijna alle kerken mee en zal er in deze week elke avond een kerk zijn die zijn deuren open zet voor iedereen die wil mee bidden. Alle avonden beginnen om 19.30 uur en zullen gemiddeld een uur duren de eerste avond zal zijn op 21 jan. En dan zal de Evangelische Gemeente Stadskanaal Maarsdreef 23 Stadskanaal, de eerste avond organiseren.

Er zijn in die week 7 kerken die een avond organiseren. Hans van Hoegee: ‘u zult begrijpen dat wij dankbaar zijn dat als kerken dit samen mogen doen, en dat is niet het enige,  wij hebben ons samen verbonden als kerken in een nieuwe stichting. Kerken In Samenwerking Stadskanaal en willen daardoor steeds meer naar buiten treden, waarvan de Moonlightshopping een mooi begin was’.

Alle kerken nodigen u van harte uit om een gebedsdienst bij te wonen en na de dienst zal er onder het genot van een kop koffie worden na gepraat. Op www. Missienederland.nl staat welke kerken in de Kanaalstreek een gebedsdienst houden maar u kunt ook mailen of bellen. joh.vanhoegee@gmail.com of 06 414 99 893

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.