Direct naar de inhoud.

Hoog bezoekersaantal zwembad De Horsten

  • door:
  • op:
Archieffoto:  De Horsten

MUSSELKANAAL –  (video) – Het buitenzwembad ‘De Horsten’ heeft tijdens de prachtige zomer van 2018 ruim 32.000 bezoekers mogen verwelkomen. Een verdubbeling van het jaar 2017. Danique Bolk uit Vledderveen was de 30.000ste bezoeker van het afgelopen seizoen. Waarnemend voorzitter Ben Schomaker maakte dat vrijdag 28 september bekend (videoverslag).

Vrijwilligers

Afgelopen zaterdag 29 september ging het bad dicht. Het bezoekersaantal was bij sluiting inmiddels al gestegen tot 32.000. Het zwembad, eigendom van de gemeente Stadskanaal, staat onder beheer van exploitant Optisport. Vanaf dit jaar hebben echter vrijwilligers uit Musselkanaal de kans om (samen met Optisport) het zwembad te runnen.

Na 2019 wordt er gekeken of de vrijwilligers zelf in staat zijn om het zwembad te exploiteren en open te houden binnen het dorpsbedrijf ‘De Horsten’. Aan de bezoekersresultaten van 2018 te zien moet dat geen probleem zijn.

Videoverslag-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal