Direct naar de inhoud.

Halloweenparty kinderdisco in Dukdalf 2.0

  • door:
  • op:

.
VEENDAM – Op vrijdag 9 november a.s. is het weer griezelen geblazen op de gezelligste kinderdisco van Veendam en omstreken. De disco is voor kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0. Thema is Happy Halloween.

De dresscode is Halloween, dus kom verkleed naar het griezelige Dukdalf als heks, zombie of duivel. De zaal zal worden omgetoverd tot een spooky geheel en ook de leiding zal in stijl verschijnen.

De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Net als altijd wordt het weer super gezellig. Op onze speciale facebookpagina zult u de foto’s van de griezelige avond terug kunnen vinden.

Voor meer info over de kinderdisco kunt u contact opnemen met Evert Bakker (wijkverenigingsorghvliet@netvisit.nl).

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal