Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand bij afvalverwerker in Stadskanaal

brand in afvalbult
F: Marc Dol – RTV1

STADSKANAAL – Dinsdagavond was er, bij een afvalverwerkingsbedrijf aan de Industrieweg in Stadskanaal, brand uitgebroken. De brandweer was snel ter plaatse en heeft rond 19:30 uur opgeschaald naar middelgrote brand. Medewerkers van het afvalverwerkingsbedrijf probeerden te helpen bij het blussen door middel van gierwagens.

De brandweer van Stadskanaal liet op twitter weten dat mede door de snelle inzet van meerdere brandweervoertuigen en de kennis van de bedrijfsdeskundige de brand in de composthoop snel brandmeester waren.

 

Geplaatst door

Redacteur/verslaggever/presentator Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.