Direct naar de inhoud.

Publiekslezing over MS in Geert Teis

  • door:
  • op:
Refaja ziekenhuis – (Foto: BJ Brinkman RTV1)

STADSKANAAL – Het MS-team van Treant organiseert op dinsdag 21 januari een publiekslezing in het theater Geert teis. De lezing over MS is voor patiënten, naasten, zorgverleners en overige geïnteresseerden.

Multiple sclerose is de meest voorkomende chronische neurologische ziekte onder jongvolwassenen. In Nederland hebben ongeveer 17.000 mensen MS. MS is een chronische ziekte waarvoor levenslange begeleiding nodig is.

Tijdens de lezingen praten MS-neurologen, een revalidatiearts en MS-verpleegkundigen aanwezigen bij over interessante thema’s, zoals de nieuwste ziekteremmende medicaties, multidisciplinaire revalidatie en stamceltransplantatie.

Toegang is gratis.

Meer informatie over MS vindt u op www.treant.nl/ms. Meer informatie over het programma van de avond en hoe geïnteresseerden zich kunnen aanmelden vindt u op www.treant.nl/publiekslezing-ms.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal