Direct naar de inhoud.

Benefietavond in Grand Cafe Java in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM – Vrijdag 24 januari vindt er in Cafe Java een benefietconcert plaats om geld in te zamelen voor de stichting Chantal wil Leven.

Stichting
Deze stichting is opgericht voor Chantal uit Veendam. Chantal heeft de ziekte EDS hypermobiel en moet spoedig geopereerd worden om in leven te blijven. Deze operatie is zeer kostbaar en bedraagt maar liefst 100.000 euro en wordt niet vergoed door de verzekeraar. De operatie vindt plaats in Barcelona. De 34-jarige moeder ligt de hele dag in een donkere slaapkamer om daglicht en andere prikkels te vermijden.

Benefiet
Met het benefietconcert in Veendam wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen om deze stichting te ondersteunen. ‘’De deuren van Java zullen opengaan om 21 uur vanavond’’ zegt Leo Frans, manager van Grand Cafe Java. ‘’Er zulllen optredens zijn van verschillende DJ’s en de Brunettes Komproe zullen ook optreden’’

Grand Cafe Java vindt u aan het Prins Hendrikplein in Veendam. De entreeprijs voor dit benefietconcert is mininaal tien euro.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal