Direct naar de inhoud.

Veenkoloniaal Museum start een adoptie actie

  • door:
  • op:
Foto: Marc Dol/ RTV1

VEENDAM – Het Veenkoloniaal Museum heeft het zwaar te verduren in deze tijd van het coronavirus. De deuren blijven tot minimaal 28 april dicht en dat betekent geen inkomsten voor het museum. Met de actie ‘adopteer een dag’ wil het museum proberen om de lopende kosten te dekken. ‘Er zijn nu geen inkomsten meer door de entreegelden en het museumwinkeltje’ geeft directeur Hendrik Hachmer aan.┬á

Adopteer een dag

Om mee te doen aan deze actie kunnen mensen voor vijftig euro een dag adopteren. Deze dag kan u zelf bepalen. U kunt aangeven waarom de dag gekozen is. Dit alles komt met uw naam op een groot bord in het museum te staan. Op dit moment zijn er al meer dan veertig dagen geadopteerd door bezoekers die het Veenkoloniaal Museum een warm hart toedragen en hopen dat het museum op het Museumplein niet ten onder zal gaan door het coronavirus. Als u mee wilt doen met deze actie kunt u mailen naar info@veenkoloniaalmuseum.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal