Direct naar de inhoud.

Het randgesprek met Miranda

  • door:
  • op:

RTV1 – Deze week heeft Gertjan het Randgesprek met Miranda Brondijk. Wegens het slechte weer is het gesprek uitgeweken naar de studio. Dit heeft ook te maken met feit dat het Randgesprek, in verband met het Coronovirus, niet in de bibliotheek kan plaatsvinden.

Vele dagelijkse onderwerpen zijn gerelateerd aan dit virus. Zo ook het gesprek met Miranda, al heeft zij hier juist op kunnen anticiperen.

“Ik doe een project samen met mijn vriend” legt Miranda uit. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de uitgifte van t-shirts en tassen met de tekst: ‘Anderhalf meter, dan verdraag ik je beter’. “De tekst is ook een reminder voor jezelf en de medemens” legt Miranda uit die zelf het t-shirt draagt en de tas ook meegenomen heeft.

Het hele Randgesprek is te zien op vrijdag 1 mei in ‘1 op Vrijdag’ en dinsdagavond 5 mei om 19.10 uur op RTV1.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal