Direct naar de inhoud.

Extra programmering op televisie week 19

  • door:
  • op:

RTV1 – De programmering van RTV1 is de afgelopen weken erg gegroeid. Ook deze week wordt die nieuwe programmering vastgehouden. Ook in de meivakantie zie je ’s ochtends om 10 uur  ‘De voorleesjuf zit vast in de bieb’.

Op maandag zenden we om 15 uur een nieuwe uitzending van de bekende ‘Seniorenquiz’. U kunt uw pen en papier er weer bij pakken, want de makers van de quiz hebben weer goed hun best gedaan om de quiz zo leuk mogelijk te maken.

Toneelvereniging De Omtrek heeft ons drie voorstellingen gestuurd, waarvan 1 vorige week al uitgezonden werd. Woensdag en vrijdag zenden we twee andere voorstellingen van hen uit. Vuur in de Bedstee werd opgevoerd in 2015. In 2012 werd Amor richt zijn pijlen zelf opgevoerd door de vereniging en wordt vrijdag uitgezonden.

Dinsdag zenden we de documentaire gemaakt door GAVA en RTV Noord uit waarin ze beelden laten zien van de gehele provincie Groningen in 1914-1940. Vorige week werd ook het eerste deel van de GADO film uitgezonden. Donderdag zendt RTV1 deel 2 uit.

Alles op een rijtje:

Maandag om 15 uur: Seniorenquiz

Dinsdag om 15 uur: Vrouger Grunn

Woensdag om 15 uur: Vuur in de Bedstee (De Omtrek)

Donderdag om 15 uur: Gado deel 2

Vrijdag om 15 uur: Amor richt zijn pijlen zelf (De Omtrek-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal