Direct naar de inhoud.

Gratis voorstelling Erwin de Vries

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Na Jan Henk de Groot, Ralph de Jongh, Wia Buze en Gert Sennema & Westkantstad, is het nu de beurt aan Groninger zanger en liedjesmaker Erwin de Vries. Erwin komt vrijdag 22 mei om 20.15 uur solo uw huiskamer binnen.

Wie kent hem niet, de blootvoets optredende liedjesmaker uit Meeden. Erwin heeft door de jaren heen een behoorlijk repertoire als zanger opgebouwd. Tal van Groningse liedjes heeft de zanger op zijn naam staan en hij heeft inmiddels zo’n acht albums uitgebracht. Vanaf de jaren 90 treedt hij veelvuldig op op diverse podia. Een wens  om ooit een solo voorstelling te maken in het theater zonder zijn vaste band, staat nog op zijn lijstje. De Vries wil zijn liedjes op een andere manier aan het publiek laten horen. Solo dus! Kijkt u online mee?

Deze gratis vanB Live Sessie is mede mogelijk gemaakt door Nedmag en SKV en wordt live uitgezonden op SKV en is te zien via het YouTube kanaal van Theater vanBeresteyn. Klik hier voor het YouTube kanaal.

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal