Direct naar de inhoud.

Veendammer kerk doet drive-thru avondmaal

  • door:
  • op:
F: Baptisten Gemeente Veendam

VEENDAM – Het avondmaal vieren door middel van een Drive Thru in de openlucht. Afgelopen zondag 7 juni werd dit georganiseerd door de Baptisten Gemeente Veendam. “We missen elkaar al geruime tijd. De online diensten zijn prachtig en worden goed bekeken, maar vooral het persoonlijk contact missen we” aldus Marielle van Leeuwen namens de baptisten gemeente.

Het is dan ook een hele bijzondere ervaring om een parcours te rijden en brood en wijn (druivensap) te krijgen. Tijdens het avondmaal wordt het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus herdacht. Deelnemers waren blij met het initiatief en vonden het bijzonder om dit mee te maken. “Je zag dat mensen emotioneel waren”. “Het is vooral fijn om elkaar weer te zien en de verbondenheid te ervaren”, aldus een deelnemer.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal