Direct naar de inhoud.

Hennepkwekerij ontdekt aan de Schoolkade

  • door:
  • op:
Rechten: Marc Dol/RTV1

MUSSELKANAAL – De politie heeft dinsdag opnieuw een hennepkwekerij ontmanteld, deze keer in een pand aan de Schoolkade in Musselkanaal. ‘Het betrof een kwekerij verdeeld over 2 ruimtes met in totaal 824 planten.’ aldus de politie. Ze zijn  bezig met onderzoek in het pand en het ontmantelen van de kwekerij.

Wasstraat

Het is al de derde hennepkwekerij die de politie deze week aantreft in de regio. Vorige week werden er al hennepkwekerijen ontmanteld in een schuur in Vlagtwedde en boven een wasstraat aan de schoolstraat in Musselkanaal. Of deze drie zaken verband houden met elkaar is nog niet bekend.

Vandaag 7 juli is er een hennepkwekerij aangetroffen aan de Schoolkade in Musselkanaal.Betrof een kwekerij verdeeld…

Geplaatst door Politie Stadskanaal e.o. op Dinsdag 7 juli 2020

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal